Page is also in: Engels

Komende zaterdag 2 februari 2019 is ons tweede 30+ dansfeest bij Fokker. Het eerste feest, op 10 november, was een groot succes. Twee februari is het feest op de begane grond, in twee zalen:

  • In de grote zaal draait DJ Henri een mix van Upbeat Classics (Dance, House en oude nummers in een nieuw jasje).
  • In de wat kleinere zaal draait DJ Robbie een mix van Disco Classics, voornamelijk uit de jaren 70, 80 en 90.

Let op: we willen zoveel mogelijk op alle feesten twee party area’s hebben; voor elk wat wils, je kan de area’s afwisselen. De entree met twee party zalen is wat duurder maar dan heb je ook wat (op een toplocatie).


Orangerie Elswout – Overveen

16 februari en 6 april

De feesten bij Orangerie Elswout zijn altijd zeer in trek. Op 16 februari draait DJ Caspar vette beats in de de upbeat area. DJ Caspar is een nieuwe naam maar een ervaren dj. Voor het eerst gebruikt hij deze dj naam. In de area draait DJ Robbie disco classics.

Op 6 april hebben we party band “Sitting on a Duck”, een disco dj (in de pauzes van de band) en een Upbeat dj.


Hotel De Raecks – Haarlem

3 maart, 27 april en (intentie) 31 december

We hebben wederom een nieuwe feestlocatie. Dit keer in hartje Haarlem. Het centrum en toch slechts 3,- parkeer kosten vanaf 19.00uur in de Raaks Parkeergarage!!!  + er rijden  hier dag en nacht (interregionale) OV-bussen vanaf oa Hoofddorp en naar NS-station Haarlem. Dus is de locatie ook uitstekend bereikbaar.
Het monumentale gebouw, op de hoek van de Raaks en Zijlvest, staat tegenover Het Patronaat, de Raaks Parkeergarage en film theater Pathé.
Tip: Het is een hotel, dus boek er een hotelkamer: 023 532 6629. Vermeld ‘Letz Party’ en krijg het speciale tarief voor deze avond.

De Raecks is een locatie die voor ondergetekende en diverse Haarlemmers die veel party herinneringen oproept. Het was ergens rond het jaar 2000 dat we met een groepje vrienden daar belandden met “Swing Party Haarlem“. Dit was een alternatief maandelijks dansfeestje. Met o.a. de ervaring met de organisatie van deze feesten, ben ik met o.a feestvriend Tino van Heusden als dj en adviseur januari 2005 Swingsteesjun gestart. De Raecks werd jaren geëxploiteerd door een Chinese familie. 2 jaar geleden heeft de familie stevens er een frisse bezem door gehaald.
We hebben een mooie grote zaal waar we Upbeat uit ons dak gaan. In het grote voor-café hoor je de disco classics. Letz Party!!


Duinpaviljoen De Uitkijk

16 maart – andere data volgen

Het eerste feest bij Duinpaviljoen De Uitkijk op 19 jan 2019 was een groot succes. DJ XLR draaide vette beats in de de upbeat area. En in de area van DJ Robbie (disco classics). Smaakt naar meer. Heb je de foto’s al gezien?  Op www.letzparty.nl zie je de data van alle andere feesten.


BESTEL DE TICKETS


Nieuwe website voor Vista Telecom

Afgelopen weekend heeft onze sponser responsivewebsite.biz de website van het mobiele telefoonreparatiebedrijf Vistatelecom opgeleverd. Vista Telecom heeft twee vestigingen (Haarlem en Wormerveer). Afgelopen zomer had ik mijn telefoonscherm ter reparatie gebracht. Vertelde over de bouw van websites; ze waren aan een nieuwe website toe die onder andere snel, responsive en google slim is. We hebben voor hun ook een nieuw logo ontwikkeld.
Echt!! ….  woon je in Haarlem of omgeving? Eigenaar Zaman en zijn kundige team zorgen voor een vakkundige reparatie en een goede service.


LETZ PARTY AGENDA

Bloemendaal: 19 januari –Duinpaviljoen De Uitkijk – Twee party area’s. Ons 14 jarig bestaan!!

Hoofddorp:   2 februari Event Center Fokker– Twee party area’s

Overveen: 16  februariOrangerie Elswout– Twee party area’s

Haarlem Centrum: 2 maart – Hotel De Raecks– Twee party area’s

Bloemendaal: – 17 maart – De Uitkijk – Twee party area’s.

Hoofddorp:  30 maart – Event Center Fokker – Twee party area’s

Overveen: 6 april – Orangerie Elswout– Twee party area’s (1 area is met de feestband ‘Sitting on a Duck’ afgewisseld door een dj)

Haarlem Centrum: 27 april Hotel De Raeckse  – 3 generaties Koningsfeest op het terras (bij regen binnen)

Haarlem Schalkwijk: 18 & 19 mei Letz Party Festival bij Bavo Beach aan het Spaarne in Haarlem. Er zijn o.a. party dj’s (3 generaties dansfeest), food trucks en ’s middags is er een recreatief volleybal toernooi (straat volleybal style). (meer info volgt)

meer feesten volgen


Tot swings,

William Appelman

0614890903