17 MAART @ LANDGOED WATERLAND

De vorst en dooi heeft waterschade op Waterland veroorzaakt. Dat is balen want nu kan één area niet gebruikt worden. Dus de 17e hebben we daardoor helaas maar 1 party area. We compenseren de prijs met 1 gratis consumptie.

Aangepast programma: In de zomerzaal draaien we een mix van Upbeat & Disco Classics. DJ Wally en DJ William (Party Inside) draaien nu om de beurt.

Ik maak een mooie website voor je!!

Bij de oplevering van haar website zei ze: “Ik ben vandaag het gelukkigste persoon van de heeeuuule wereld ?”

Zegt het voort: Ik ben nu officieel gestart met: www.responsivewebsite.biz. Met een klein team bouw ik websites en verzorg ik online marketing. Ik heb aantrekkelijke prijzen, de oplevering kan in een week.
‘Niet goed geld terug’- garantie. Doe er je voordeel mee en zegt het voort!!

genietinfrankrijk.nl van de Familie Huissen is een leuk/eenvoudig voorbeeld. Hierbij hebben we ook het videofilmpje gemaakt. Bekijk: www.responsivewebsite.biz en Letz do business.

24 Maart @Chateau Marquette

DISCO & DANCE AREA
DJ XLR is back in town. De 24e draait hij weer een weergaloze Dance & House set. DJ William Party (Inside) en een tweede dj draaien Disco Classics (70s, 80s & 90s hits).

Koningsfeest @Wapen van Kennemerland 

Koningsavond 26 april organiseren we een Koningsfeest in Het Wapen van Kennemerland in Haarlem West. DJ Joost Rozendaal draait Upbeat hits in de ‘grote’ zaal. In de bovenzaal draait een DJ een swingende mix van disco & classics. We hebben er zin in.

We zijn ook nog bezig om de dag erna op een toplocatie in het centrum van Haarlem op een plein een buitenfeestje te gaan organiseren.

DJ William (Party Inside)

Binnenkort jarig of personeelsfeestje? Pak nu je kans, de eerste 10 boekers betalen slechts €250,- voor een avondvullend dansfeest. Compleet met geluid en lichtinstallatie. Krijg je er ook nog gratis party advies bij.
Contact: reply deze email.

Team building

Tickets 

Tickets bestellen gaat vandaag de dag nog makkelijker: via de Whatsapp-button op onze website.
nb:  Deze dienst is niet beschikbaar op de dag van het event!!!

Tot Swings,
William Appelman
06 1489 0903