Beach Party bij De Haven van Zandvoort

BESTEL – TICKETS – ORDER

Als je op de Boulevard Paulusloot , tussen het (centrum) strand en het Holland Casino van Zandvoort, zie je jaarrond strandpaviljoen De Haven van Zandvoort aan de strandrand beneden je liggen. ‘De Haven’ is een stoer en stijlvol ingericht paviljoen, en wat ons betreft de mooiste van Zandvoort. In de keuken wordt ambachtelijk bereid eten gemaakt – heerlijk. En er is een goede dansvloer. Dit wordt alweer het vijfde jaar dat we hier uit ons dak gaan

De Haven van Zandvoort  Appelman Events heten je van harte welkom op het Disco & Dance strandfeest van Letz Party. Er zijn in de zomer van 2019 vier strandfeesten: zaterdag 6 juli 2019. Aanvang 19.00u, einde even voor twaalf uur. 

FEEST DER HERKENNING

Let’s Party is het dansfeest voor 30-ers, 40-ers en 50-ers in de regio Kennemerland. De DJ neemt je mee op een zomerse disco train van de jaren ’70-ies, ’80-ies en ’90-ies tot de best dansbare hits van de zero’s en dit decennium. Denk daarbij aan Amy Winehouse of Ed Sheeran’s – Shape Of You. Vette dance & house zul je niet of nauwelijks horen op deze avond maar wel all time classics als Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like en The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling. Deze hits vinden we ook zeer geslaagd (moderne classics): Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good en DreamWorks Animation’s CAN’T STOP THE FEELING! 

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de feestzaal. In de loungeruimte, weg van de drukte en de muziek, kan je rustig bijpraten en even bijkomen”

Wij garanderen je dat je bij dit Disco & Classics Landgoed dansfeest verzekerd bent van de beste en lekkerste hits van toen en nu. Ga gerust stil zitten en bijkomen in de lounge maar in de feestzaal gaat dat echt niet lukken.

De alom geroemde Landgoedfeesten zijn terug van weggeweest. (2015 en 2016 hadden we uitverkocht Landhuis op de Landgoed Groenendaal Heemstede, Chateau Marquette (Heemskerk), Waterland (Velsen-Zuid) en Orangerie Elswout (Overveen)).  In het seizoen oktober 2017 tot april 2018 organiseren we elke derde zaterdag van de maand een bruisend dansfeest op een landgoed.

Tip: We verwachten uitverkocht huis. Bestel dus op tijd je tickets en zegt het voort!!!

TICKET VERKOOP

Earlie bird € 10.00. Regular 12.50 and at the door 15.00

Enthusiastic? Please share this page on social media (see below) !!

ADRES & ROUTE & OPENINGSTIJDEN

Gratis parkeren vanaf 20:00 op de Boulevard en alle omliggende straten. Parking Zuid op circa 400m lopen is ook altijd beschikbaar. Handig vanuit Haarlem en Amsterdam is de trein. Vanaf het station loop je 10 minuutjes zuidelijk over de Boulevard. Zie Google Maps

Openingstijden: 19:00 – 23:50 uur

Vanaf de Boulevard loop je linksaf de strandafgang af naar de zuidzijde van het terras. En terwijl je 20 meter doorloopt richting strand en naar rechts afbuigt, komt de swingende muziek je al tegemoet. Bij mooi weer zie je op ons feestterras links en rechts gasten met elkaar bijpraten; drankje in de hand, briesje door de haren en de ondergaande zon knijpen je ogen. Yesss,  Zo willen we een zomerse avond het liefst hebben, toch? Maar wat als er die dag (veel) wind en regen is? Dan is het Letz Party strandfeest niet minder druk bezocht – leert 13 jaar strandfeesten organiseren – dan ga je natuurlijk binnen zitten om bij te praten. En oh ja, afhankelijk van de windrichting is de ingang op de ‘Zuid-kant’ of ‘West-kant’. Maar dat zie je als je komt en de strandafgang afloopt.

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events bel 06 1489 0903 of chat live via Whatsapp:  (klik hiervoor op de groene button on deze website en vermeld de datum + locatie feest)

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. We organiseren  landgoedfeesten op exclusieve landgoederen in de regio Kennemerland (Het Oude Slot Heemstede, Orangerie Elswout te Overveen en Landhuis Waterland te Velsen-Zuid). Zomers feesten we op het strand. De LetzParty Landgoedfeesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: het adres voor teambuilding uitjes, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooist plekken.