Page is also in: Engels

Disco & Upbeat Dansfeest bij Raecks Haarlem

BESTEL – TICKETS – ORDER

Op de hoek van de Raaks en Zijlvest, op slechts een steenworp afstand van Het Patronaat, De Jopenkerk en Pathé Haarlem staat Hotel, Café, Wijnbar en Zaal De Raecks. Sinds voorjaar 2017 exploiteert Elout Stevens deze prachtige opgeknapte locatie. Hotel Raecks staat op de plek waar in de middeleeuwen de westelijke toegangspoort stond van de vesting Haarlem.

Op zaterdag 2 maart 2019 van 20:00 tot 1:00 uur heten De Raecks en Appelman Events u van harte welkom op het Letz Party 30+ Disco & Upbeat Classics dansfeest. Adres: Raaks 1 – 3 te Haarlem.

“Are you ready to party in deze mooie ambiance!!!”

 

FEEST DER HERKENNING

2 maart draait DJ Joost de Upbeat classics en & DJ William (Party Inside) een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s. Ga los op disco krakers van weleer, de opzwepende Latin, rock & pop tracks en geniet van all time dance tunes van vandaag de dag.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

Onze garantie: op dit feest ben je verzekerd van de beste en lekkerste hits van toen en nu. In de feestzaal zal stil zitten echt niet lukken. De alom geroemde

 

TICKET VERKOOP

Early bird  €12,50 . Regulier 15,00 en aan de deur 17,50. 

 

Route en Parkeren

Adres: Raaks 1, 2011 VA Haarlem De entree van Parkeergarage de Raaks is circa 50 meter lopen. Voor slechts €2,90 staat je auto vanaf 19:00 uur de hele avond geparkeerd (nachttarief).

Interegionale en stedelijke bussen (o.a. naar het NS Station, Heemstede en Hoofddorp stoppen bij de bushalte De Raaks.

 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman, 06 14890903.

 

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is sinds 1-1-2017 de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl