LEES DEZE NUTTIGE INFORMATIE WANNEER JE NAAR HET FEEST KOMT.

  1. LAST MINUTE UPDATES / BERICHTEN Lees ruim voordat je vertrekt of er belangrijke last minute berichten zijn op www.letzparty.nl of onze Facebookpagina: Facebook.com/letzpartyhaarlem (zou je onze pagina willen liken?).
  2. NIEUWSBRIEF Ontvang je onze de nieuwsbrief? Deze verschijnt een paar keer per maand. Aanmelden? klik hier: http://bit.ly/2lGmJll
  3. TOEGANGSCONTROLE  Presenteer je unieke onlineticket of voorverkoopbandje aan de entree kassa. Daar krijg je een uniek genummerd Letz Party polsbandje die geldig is voor deze avond. 
  4. AUTO ROUTE NAAR HET FEEST De feestlocatie is in Haarlem Oost tussen de N200 en de N205. Rij via de Prins Bernhardlaan het Reinaldapad op. Daar parkeren, dan doorlopen naar (1) het Event Center Haarlem (Reinaldapad 10).   NB: Als er geen parkeerplekken meer beschikbaar zijn op het Reinaldapad kan je ook gratis parkeren op de Leonard Springerlaan (ligt noordelijk) of de Fuikvaartweg (parkeer langs de kant van de weg, de straat ligt oostelijk van het Event Center). Vervolgens loop je 200 meter, door het verlichte park, richting het Event Center.
  5. VERWACHTINGEN Als organisatie doen wij onze uiterste best om er een goed en gezellig feest van te maken. We organiseren al 12 jaar succesvolle dansfeesten voor de friendly 25 and up. Kom je voor het eerst bij Letz Party? De sfeer is gemoedelijk en ‘uitgelaten’ (-;  en we hopen dat je je er goed vermaakt. Zorg dat je uitgerust bent en ‘ready to party & meeting friendly party people’ maar – en dit klinkt wellicht gek – creëer niet al te hoge verwachtingen. Dan kan het alleen maar meevallen.
  6. OP HET FEEST  Eerst entree en dan rechts de garderobe (€1,- per item). Bij de bar koop je munten (€1,25). De dj staat altijd open voor verzoekjes (moet in het concept passen). Bij de entree kun je terecht voor vragen. Rond 23:30u serveren we een buffet. Er zijn plekjes binnen en buiten de eventzaal om bij te kletsen. Beneden bij binnenkomst is een overdekte rookruimte en evt fleece dekentjes. Op het feest is vaak een fotograaf. Foto’s zijn in de loop van de week te zien op onze website en facebookpagina. Wil je er niet op? Zeg het de fotograaf. Ervaar je de muziek als te hard? We verkopen oordopjes (beste getest) en eventueel: zeg het ons.
  7. LEVERINGSVOORWAARDEN Zoals bij elk feest hebben wij Leveringsvoorwaarden. We zijn verplicht deze op de website te plaatsen.

We zien je op het feest. Lees meer op: LetzParty.nl

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

MEER INFORMATIE

11 + 6 =