Page is also in: Engels

LEES DEZE NUTTIGE INFORMATIE WANNEER JE NAAR HET FEEST KOMT.

  1. LAST MINUTE UPDATES / BERICHTEN Lees ruim voordat je vertrekt of er belangrijke last minute berichten zijn op www.letzparty.nl of onze Facebookpagina: Facebook.com/letzpartyhaarlem (zou je onze pagina willen liken?).
  2. NIEUWSBRIEF Ontvang je onze de nieuwsbrief? Deze verschijnt een paar keer per maand. Aanmelden? klik hier: http://bit.ly/2lGmJll
  3. TOEGANGSCONTROLE  Presenteer je unieke onlineticket of voorverkoopbandje aan de entree kassa. Daar krijg je een uniek genummerd Letz Party polsbandje die geldig is voor deze avond. 
  4. AUTO ROUTE NAAR HET LANDGOEDFEEST  Check de locatie pagina’s van Landgoed Het Oude Slot, Landgoed Elswout en Landgoed Waterland op deze website
  5. VERWACHTINGEN Als organisatie doen wij onze uiterste best om er een goed en gezellig feest van te maken. We organiseren al 12 jaar succesvolle dansfeesten voor de friendly 25 and up. Kom je voor het eerst bij Letz Party? De sfeer is gemoedelijk en ‘uitgelaten’ (-;  en we hopen dat je je er goed vermaakt. Zorg dat je uitgerust bent en ‘ready to party & meeting friendly party people’ maar – en dit klinkt wellicht gek – creëer niet al te hoge verwachtingen. Dan kan het alleen maar meevallen.
  6. OP HET FEEST  De dj staat altijd open voor verzoekjes (moet in het concept passen). Bij de entree kun je terecht voor vragen. Er zijn plekjes buiten de feestzaal om te loungen en bij te kletsen.  Er is vaak een fotograaf. Foto’s zijn in de loop van de week te zien op onze website en facebookpagina. Wil je er niet op? Zeg het de fotograaf. Ervaar je de muziek als te hard? zeg het ons.
  7. LEVERINGSVOORWAARDEN Zoals bij elk feest hebben wij Leveringsvoorwaarden. We zijn verplicht deze op de website te plaatsen.

We zien je op het feest. Lees meer op: LetzParty.nl

Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in.

MEER INFORMATIE

2 + 3 =