Page is also in: Engels

New Years Party Paviljoen Loef in Haarlem

BESTEL – TICKETS – ORDER

In het recreatiegebied Schoteroog aan de oever van ‘De Mooie Nel’ ligt Paviljoen Loef. Het is een knusse locatie waar je feestelijk het oude jaar kunt afsluiten én het nieuwe jaar ingaan. Vanaf de heuvel op Schoteroog heb je om middernacht een prachtig uitzicht op al het vuurwerk van de stad Haarlem. Letz Party!!

Op maandag 31 december 2018 van 21:00 tot 3:00 uur heten Paviljoen Loef en Appelman Events je van harte welkom op de New Year Party van Letz Party Disco & Classics feest. Adres: Mooie Nelpad 5 in Haarlem.

“Are you ready to party in deze mooie ambiance!!!”

 

FEEST DER HERKENNING

Op het Oud- en Nieuwfeest draaien DJ Joost en & DJ William (Party Inside) een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s. Ga los op disco krakers van weleer, de opzwepende Latin, rock & pop tracks en geniet van all time dance tunes van vandaag de dag.

Op Oudejaars-avond feest wordt je getrakteerd op heerlijke oliebollen, we komen langs met bittergarnituur en natuurlijk proost je om 0:00 met alle feestgasten op het nieuwe jaar.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

Onze garantie: op dit feest ben je verzekerd van de beste en lekkerste hits van toen en nu. In de feestzaal zal stil zitten echt niet lukken. De alom geroemde

TICKET VERKOOP

Early bird tickets zijn slechts €23,50. Regular tickets 26,50 en (indien nog beschikbaar) aan de deur 30,00.

Adres: Mooie Nelpad 5, 2031 AK Haarlem 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman, 06 14890903.

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl