Page is also in: Engels

Landgoedfeest op  Orangerie Elswout

BESTEL – TICKETS – ORDER

6 april: De Partyband: “Sitting on a duck” + 2 feest DJ’s.

Je bent van harte welkom op

Landgoed Elswout gelegen in Overveen, gemeente Bloemendaal, was in de 17e en 18e eeuw een geliefde buitenplaats voor Amsterdamse kooplieden. Zelfs ons Vader des Vaderland, Wilhelmus van Oranje, kwam er langs.

 

“Are you ready to party in deze prachtige ambiance!!!”

 

Orangerie Elswout en Appelman Events heten u van harte welkom op het Disco & Upbeat feest van “Letz Party” op 6 april 2019 van 20:00 tot 1:00 uur.  

 

TWEE FEESTZALEN – FEEST DER HERKENNING

6 april 2019 feesten we in twee zalen: Er is een Disco Classics zaal met een mix van DJ William (Party Inside) en in de andere zaal draait dj XLR een mix van Upbeat / Eclectic hits.

* De dj’s DJ William (Party Inside) en DJ BareFaced Audacity draaien een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s en je hoort wat swingende Latin & rock & pop

* DJ Caspar draait upbeat hits / eclectic (van alles en nog wat met accent op house, (upbeat) latin, swingende tribal en treed live op met percussie (grote Afrikaanse trommels).

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

Elke zaal heeft een prachtige loungeruimte met openhaard. Daar ben je even weg van de drukte, de muziek en kan je rustig bijpraten.

 

TICKET VERKOOP

Early bird 14,50, regulier 17,00 (ex fee) en deur 19,50
Adres: Elswoutslaan 22, 2051 AE Overveen  

 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events. Mobiel:  06 14890903.

 

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: Teambuilding, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooiste plekken.