Page is also in: en

Drie Generatie Koningsfeest op terras Hotel Raecks – Haarlem

BESTEL – TICKETS – ORDER

Koningsdag in Nederland is altijd een groot feest voor jong en oud. Eerst de vlooienmarkt en de mooiste oranje uitgedoste mensen.

Kom dit jaar na de markt met je hele familie naar De Raecks voor een dansje, een hapje en een drankje!!

Op 27 april 2091, buiten op het terras*, op de hoek van de straten Raaks en Zijlvest, organiseren Letz Party en Hotel, Café, Wijnbar De Raecks een bruisend drie generatie Koningsfeest. En we zijn nog in gesprek met een live band.

Zorg dat je het in je agenda hebt staan en verspreidt het nieuws!!

 

Op deze feestdag hoor je op het terras de beste disco classics, dance classics, Hollandse (oranje) hits, funk, rock, sould, de beste meezingers. – You gotta move!! –

* bij slecht weer is het feest binnen

Op zaterdag 27 april 2019 van circa 15:00 tot 22:00 uur heten De Raecks en Appelman Events u van harte welkom op het Drie Generaties Koningsfeest. Adres: Raaks 1 – 3 te Haarlem.

“Are you ready to party in deze mooie ambiance!!!”

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

 

TICKET VERKOOP

Regulier 12,50 (ex fee) 

Route en Parkeren

Adres: Raaks 1, 2011 VA Haarlem De entree van Parkeergarage de Raaks is circa 50 meter lopen. Voor slechts €2,90 staat je auto vanaf 19:00 uur de hele avond geparkeerd (nachttarief). Interegionale en stedelijke bussen (o.a. naar het NS Station, Heemstede en Hoofddorp stoppen bij de bushalte De Raaks.

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman, 06 14890903.

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is sinds 1-1-2017 de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl