Page is also in: Engels

Drie Generatie Koningsfeest op terras Hotel Raecks – Haarlem

BESTEL – TICKETS – ORDER

Op 27 april 2019 organiseren Letz Party en Hotel Raeks van 14:00 tot 01:00 uur een spetterend Koningsfeest. Het begint ‘s middags buiten op het terras en eindigt ‘s avonds binnen.

Kom dit jaar na de markt met je hele familie naar De Raecks voor een dansje, een hapje en een drankje!!

Van 14:00 uur tot circa 20:30 uur is er een gezellig feest voor alle leeftijden op het buitenterras van de Raaks. DJ Robbie, DJ William & DJ Kiki draaien een gezellig mix voor jong en oud. Toegang gratis.

 

Op deze feestdag hoor je op het terras de beste disco classics, dance classics, Hollandse (oranje) hits, funk, rock, sould, de beste meezingers. – You gotta move!! –

* bij slecht weer is het feest binnen

Rond 20:30 verplaatst het feest zich naar binnen voor een 30+ Disco & Dance Classics Koningsfeest met DJ Robbie. Tickets voor het avondfeestje kosten 7,50 op www.letzparty.nl en aan de deur. Einde feest is 1:00 uur waarna afterparty tot ‘effies later’.. Adres: Raaks 1 – 3 te Haarlem.

“Are you ready to party in deze mooie ambiance!!!”

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

 

TICKET VERKOOP

Regulier 7,50 (ex fee)

Route en Parkeren

Adres: Raaks 1, 2011 VA Haarlem De entree van Parkeergarage de Raaks is circa 50 meter lopen. Voor slechts €2,90 staat je auto vanaf 19:00 uur de hele avond geparkeerd (nachttarief). Interegionale en stedelijke bussen (o.a. naar het NS Station, Heemstede en Hoofddorp stoppen bij de bushalte De Raaks.

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman, 06 14890903.

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is sinds 1-1-2017 de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl