Koningsfeest op Wapen van Kennemerland

BESTEL – TICKETS – ORDER

Treed binnen in deze authentieke en knusse horeca locatie wijd uitkijkend op de weilanden van Haarlem West. Een monumentale locatie die terug  gaat tot begin 17e eeuw .  Het Wapen van Kennemerland en Appelman Events verwelkomen je op het Letz Party Koningsfeest op Kingsnight, donderdag 26 april 2018.

FEEST DER HERKENNING

Let’s Party is het feest der herkenning voor 30-ers, 40-ers en 50-ers. Op prachtige locaties uit je dak op muziek van de seventies, eighties en nineties tot nu.  Op dit Koningsfeest hoor in de feestzaal hoor je upbeat hits. In de nieuwe bovenzaal hoor je een disco classics mix van de 70-ies, 80-ies en 90-ies. In de café lounge ruimte ben je even uit de drukte en de muziek. Daar kan je rustig bijpraten en even bijkomen.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ’s. Je hoort bij het Letz Party dansfeest de beste en lekkerste hits van toen en nu. Ga gerust stil zitten en bijkomen in één van de lounge area’s maar in een feestzaal gaat dat echt niet lukken.”

HET SUCCES VAN DE LANDGOEDFEESTEN

De Landgoedfeesten op de mooie buitenplaatsen in Noord- en Zuid Kennemerland zijn terug van weggeweest. Najaar 2017 en voorjaar 2018 zijn de feesten bij Het Oude Slot (Heemstede), Chateau Marquette (Heemskerk), Waterland (Velsen-Zuid) en Orangerie Elswout (Overveen).  We organiseren we elke maand een bruisend dansfeest op een landgoed (in maart dus twee). Tip: De voorverkoop tickets voor dit unieke feest zijn slechts €12,50 en 15,00 aan de deur. Tip: Bestel op tijd je tickets en zegt het voort!!!

TICKET VERKOOP

Tickets á 12,50 (ex fee) zijn alleen online en via Whatsapp verkrijgbaar.   Je kan ook een groepsticket kopen voor 4, 8 of 12 personen (bij 5 bestel je 4+1). Deurprijs is 15,00. Enthousiast geworden? Deel deze pagina svp op social media (zie onder)!!

ADRES & ROUTE & OPENINGSTIJDEN

Parkeren doe je op straat op de Ramplaan en de Leendert Meeszstraat. Fietsen kunnen even doorfietsen maar parkeer svp links van het huis. ROUTEPLANNER: type in Ramplaan 125, 2015 GV Haarlem. Zie Google Maps Openingstijden: 20:30 – 1:30 uur

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events bel 06 1489 0903 of chat live via Whatsapp:  (klik hiervoor op de groene button on deze website en vermeld de datum + locatie feest)

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Die naam was ontleend aan Station Haarlem waar we van 2005 tot 2009 gefeest hebben in de monumentale wachtkamers op perron 3a. Vanaf najaar 2017 is er maandelijks een bruisend dansfeest op een exclusief landgoed (Het Oude Slot Heemstede, Orangerie Elswout te Overveen, Chateau Marquette te Heemsker en Landhuis Waterland te Velsen-Zuid).  De LetzParty Landgoedfeesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: het adres voor team building uitjes, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooist plekken.