Page is also in: Engels

Het zijn mooie zonnige dagen. De Orangerie van Elswout ligt er prachtig bij.
TIP: Maak komende zaterdagmiddag 16 februari in de warme winterzon een wandeling over het prachtige landgoed. Reserveer voordat je afreist eerst je diner bij het op loopafstand gelegen Wapen van Kennemerland of eet een super super  lekkere vlees-, vis- of vegetarische bij Lokaal72 in de winkelstraat van Overveen (en doe de groeten aan Rob)!! Echt een aanbeveling.

BESTEL DE TICKETS


IN DEZE NIEUWSBRIEF


DJ Caspar

 Upbeat 16 februari

dj Caspar Komende zaterdag draait de Caspar in de upbeat area. Caspar is alias voor Jelle. Jelle is een hele   fijne vent; directeur/eigenaar van een groot licht & geluidsbedrijf in Haarlem. Hij heeft grote   festivals en locaties zoals het Patronaat, De Lichtfabriek en Paradiso tot zijn clientèle. Sinds jaar en   dag draait hij zijn deuntje achter de dj tafel mee. Komende zaterdag dus bij Letz Party. We zijn   vereerd dat hij komt draaien. Ik hoop dat jij dat zaterdag ook heb. – Welkom.

+ DJ Robbie draait Swingende Disco Classics in de 70s 80s en 90s zaal.


2 maart Hotel Raecks – Haarlem

2 maart, 27 april

We horen en zien aan de ticketverkoop dat velen blij verrast zijn met deze nieuwe feestlocatie. Hotel Raecks is monumentale glorie in een monumentaal pad, weer heerlijk opgefrist en verfrist door de nieuwe eigenaar Elout Stevens. Hotel Raecks IS hartje Haarlem. Ze hebben een wijnbar dus je kan er nu al heerlijk zitten voor een wijntje en een koffie – thee. Na 19:00 uur  toch slechts 3,- parkeerkosten in de Raaks Parkeergarage.

Er rijden hier dag en nacht (interregionale) snelbussen vanuit o.a. Hoofddorp, Amsterdam Zuid-Oost en NS-station Haarlem. De locatie is uitstekend bereikbaar. Check www.ov9292.nl

 


16 MAART GEEN UITKIJK

In overleg met de locatie zien we af van het feest van 16 maart. We zijn enthousiast over de samenwerking. Het laatste feest was top. Maar de Letz Party agenda was wat té gevuld. Dus na 2 maart springen we naar 30 maart bij Event Center Fokker. De Uitkijk blijft overigens een plek waar je heerlijk kan dineren. Dit voorjaar ook een prachtige plek om een terrasje te pikken op het Kopje van Bloemendaal.

 


Ook een feestband op 6 april

@Orangerie Elswout

Op 6 april is er voor het eerst in 14 jaar een band op een feest. In de disco area speelt dan party band “Sitting on a Duck”. Sitting on a Duck is een 6 koppige pop-rock coverband die al meer dan 10 jaar van elk optreden een swingend superfeest weet te maken. In de pauzes draait dj Robbie een swingende disco classis mix.

 


BESTEL TICKETS

18 & 19 MEI VOLLEYBAL FESTIVAL

We gaan naar buiten!! Letz Party gaat in de buitenlucht feesten in het weekend van 18 en 19 mei (2 dagen). ’s Middags eerst een gemengd ‘straten’ volleybal toernooi. JIJ kan hier ook aan meedoen. Zet het in je agenda. Kijk de afbeelding verderop in deze nieuwsbrief. Meer informatie en de mogelijkheid van aanmelding volgt spoedig.

 


 

LETZ PARTY AGENDA

Overveen: 16  februari Orangerie Elswout– Twee party area’s

Haarlem Centrum: 2 maart – Hotel De Raecks– Twee party area’s

Hoofddorp30 maart – Event Center Fokker Twee party area’s

Overveen: 6 april – Orangerie Elswout– Twee party area’s (1 area is met de feestband ‘Sitting on a Duck’ afgewisseld door een dj)

Haarlem Centrum: 27 april Hotel Raecks  – Disc0 & Upbeat Koningsfeest + ’s middags op het terras borrel met dj

Haarlem Schalkwijk: 18 & 19 mei Letz Party Festival bij Bavo Beach aan het Spaarne in Haarlem. Er zijn o.a. party dj’s (3 generaties dansfeest), food trucks en ’s middags is er een recreatief volleybal toernooi (straat volleybal style). (meer info volgt)

Klik hier voor de complete agenda. meer feesten volgen

Tot swings,

William Appelman
0614890903