Feesten op Landgoed Waterland

BESTEL – TICKETS – ORDER

Op het privé domein Landgoed Waterland staat een schitterend 18e eeuws monumentaal landhuis te midden van 26 hectare natuurgebied. De Post Verkadegroep en Appelman Events verwelkomen je op het Letz Party Disco & Dance Landgoedfeest op zaterdag 17 maart 2018.

FEEST DER HERKENNING

Let’s Party is het feest der herkenning voor friendly 30+, 40+ & 50+. Op prachtige locaties neemt de disc jockey je mee op de disco train van de seventies, eighties en nineties tot nu.  Deze avond hoor in de party area een brede mix van populaire disco, pop, dance, salsa en latin beats. Qua upbeat muziek hoor jij bijvoorbeeld Amy Winehouse of Ed Sheeran’s – Shape Of You. Je hoort all time classics zoals Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like en The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling. Deze hits vinden we ook zeer geslaagd: Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good en DreamWorks Animation’s CAN’T STOP THE FEELING!  “Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de feestzaal. In de mooie lounge ruimte, weg van de drukte en de muziek, kan je rustig bijpraten en even bijkomen.” Wij garanderen je dat je bij dit dansfeest de beste en lekkerste hits van toen en nu hoort. Ga gerust stil zitten en bijkomen in één van de lounge area’s maar in een feestzaal gaat dat echt niet lukken.

HET SUCCES VAN DE LANDGOEDFEESTEN

De Landgoedfeesten op de mooie buitenplaatsen in Zuid Kennemerland zijn terug van weggeweest. Najaar 2017 en voorjaar 2018 zijn de feesten bij Het Oude Slot, Chateau Marquette (Heemskerk), Waterland (Velsen-Zuid) en Orangerie Elswout (Overveen)).  We organiseren we elke maand een bruisend dansfeest op een landgoed (in maart dus twee). Tip: De voorverkoop tickets voor dit unieke feest zijn slechts €13,50 en 16,00 aan de deur. Tip: Bestel op tijd je tickets en zegt het voort!!!

TICKET VERKOOP

Tickets á 13,50 (ex fee) zijn alleen online en via Whatsapp verkrijgbaar.   Je kan ook een groepsticket kopen voor 4, 8 of 12 personen (bij 5 bestel je 4+1). Deurprijs is 16,00. Enthousiast geworden? Deel deze pagina svp op social media (zie onder)!!

ADRES & ROUTE & OPENINGSTIJDEN

Vanaf de Rijksweg rijdt u door de fraaie toegangspoort de laan op. Na circa 150 meter parkeert u uw vervoermiddel rechts. Vervolgens wandelt u door richting het monumentale landhuis welke als een geweldige verrassing verrijst. Parkeren op het parkeerterrein. Fietsen kunnen even doorfietsen maar parkeer svp links van het huis. ROUTEPLANNER: type in Rijksweg 116, 1981 LD, Velsen-Zuid. Zie Google Maps Openingstijden: 20:30 – 1:00 uur

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events bel 06 1489 0903 of chat live via Whatsapp:  (klik hiervoor op de groene button on deze website en vermeld de datum + locatie feest)

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Die naam was ontleend aan Station Haarlem waar we van 2005 tot 2009 gefeest hebben in de monumentale wachtkamers op perron 3a. Vanaf najaar 2017 is er maandelijks een bruisend dansfeest op een exclusief landgoed (Het Oude Slot Heemstede, Orangerie Elswout te Overveen, Chateau Marquette te Heemsker en Landhuis Waterland te Velsen-Zuid).  De LetzParty Landgoedfeesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: het adres voor team building uitjes, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooist plekken.