Landgoedfeest op Het Oude Slot
Via de vredesbrug maak je je entree tot het landgoed en loop je richting het schitterend gerestaureerde Oude Slot. Dit is het monumentale hoofdgebouw op het vier hectare grote landgoed met boomgaard, waterpartij, weilanden en fraai aangelegde tuinen. Eenmaal aangekomen bij de foyer van het Slot hoor je de romantische welkomstklanken van pianiste Lieselotte van Tol. Daarna, bij de garderobe, hoor je al de swingende disco & classics beats van dj Henri Geerlings. “Humm, had ik toch eerder moeten komen” zal je wellicht denken. En in no time ga je in de schitterende Adriaan Pauw-feestzaal los.

De Postverkadegroep en Appelman Events heten je van harte welkom op het Disco & Classics Landgoedfeest van Letz Party op 21 oktober 2017. Het Oude Slot in Heemstede is een stoer, landelijk en Bourgondisch landgoed, gelegen nabij Haarlem en Amsterdam. Een unieke locatie waar exclusieve (meestal besloten) evenementen plaatsvinden.

FEEST DER HERKENNING

Let’s Party is het feest der herkenning voor 30-ers, 40-ers en 50-ers. Op 21 oktober 2017, 16 december en 17 februari 2018 nemen we je op deze plek mee op de disco train van zówel de jaren ’70, ’80 en ’90. Je weet wel, de bekende disco hits van weleer, die je hoorde bij Veronica’s Countdown, Ferry Maat’s Soul Show, Avro’s TOP-POP en MTV. Je hoort ook de best dansbare hits van de zero’s en dit decennium. Denk daarbij aan Amy Winehouse of Ed Sheeran’s – Shape Of You. Vette dance & house zul je niet of nauwelijks horen op deze avond maar wel all time classics als Armin van Buuren feat. Trevor Guthrie – This Is What It Feels Like en The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling. Deze hits vinden we ook zeer geslaagd (moderne classics): Michael Jackson, Justin Timberlake – Love Never Felt So Good en DreamWorks Animation’s CAN’T STOP THE FEELING! 

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen.
Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de feestzaal. In de loungeruimte, weg van de drukte en de muziek, kan je rustig bijpraten en even bijkomen.”

Wij garanderen je dat je bij dit Disco & Classics Landgoed dansfeest verzekerd bent van de beste en lekkerste hits van toen en nu. Ga gerust stil zitten en bijkomen in de lounge maar in de feestzaal gaat dat echt niet lukken.

De alom geroemde Landgoedfeesten zijn terug van weggeweest. (2015 en 2016 hadden we uitverkocht Landhuis op de Landgoed Groenendaal Heemstede, Chateau Marquette (Heemskerk), Waterland (Velsen-Zuid) en Orangerie Elswout (Overveen)).  In het seizoen oktober 2017 tot april 2018 organiseren we elke derde zaterdag van de maand een bruisend dansfeest op een landgoed.

Tip: De tickets zijn slechts €13,50. We verwachten uitverkocht landhuis. Bestel dus op tijd je tickets en zegt het voort!!!

TICKET VERKOOP

Tickets á 13,50 (ex fee) zijn hier verkrijgbaar. Je kan ook een groepsticket kopen voor 4, 8 of 12 personen (bij 5 bestel je 4+1). Deurprijs is 16,00.

Voorverkoopadressen Landgoedfeesten

 Enthousiast geworden? Deel deze pagina svp op social media (zie onder)!!

ADRES & ROUTE & OPENINGSTIJDEN

Parkeren voor fiets en auto uitsluitend op het parkeerterrein aan de Ringvaartlaan. ROUTEPLANNER: type in Ringvaartlaan 11, Heemstede. Aldaar 130m doorrijden en links het parkeerterrein op (gratis). Zie Google Maps 

Openingstijden: 20:30 – 1:00 uur

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events bel 06 1489 0903 of chat live via Whatsapp:  (klik hiervoor op de groene button on deze website en vermeld de datum + locatie feest)

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Vanaf najaar 2017 is er elke 3e zaterdag van de maand een bruisend dansfeest op een exclusief landgoed (Het Oude Slot Heemstede, Orangerie Elswout te Overveen en Landhuis Waterland te Velsen-Zuid).  De LetzParty Landgoedfeesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: het adres voor teambuilding uitjes, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooist plekken.