Chateau Marquette

BESTEL – TICKETS – ORDER

Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase van rust. Een  13e-eeuwse kasteel zoals in een sprookje: een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort en een toren. Landgoed Marquette biedt de perfecte setting voor een uniek bruisend d Save & Exit ansfeest. Je vertoeft te midden van weelderig groen, een grote binnentuin, vuurkorven. Eenmaal binnengetreden zie je vele schitterende monumentale ornamenten en meubelen. Zelfs het behang is monumentaal (16e en 17e eeuw). Op nog geen 25 minuten liggen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. 

De NH Hotel Group en Appelman Events heten je van harte welkom op het Disco & Dance Landgoedfeest van Letz Party op zaterdag 24 maart 2018.  Wanneer je door de poort bent gelopen, komen de swingende disco & dance klanken je tegemoet. Je staat te popelen om binnen te treden.

FEEST DER HERKENNING

Let’s Party is het feest der herkenning voor 30-ers, 40-ers en 50-ers. Op prachtige locaties nemen we je mee in én een disco & classics area én een upbeat party area. In de Disco classics zaal neemt de dj je mee op de disco train van de jaren ’70, ’80 en ’90. Je weet wel, de bekende disco hits van weleer, die je hoorde bij Veronica’s Countdown, Ferry Maat’s Soul Show, Avro’s TOP-POP en MTV. Je hoort ook de best dansbare hits van de zero’s en dit decennium.

In de upbeat area hoor je de vette dance & house beats.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen.
Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de feestzaal. In de loungeruimte, weg van de drukte en de muziek, kan je rustig bijpraten en even bijkomen.”

Wij garanderen je dat je bij dit dansfeest de beste en lekkerste hits van toen en nu hoort. Ga gerust stil zitten en bijkomen in één van de lounge area’s maar in een feestzaal gaat dat echt niet lukken.

HET SUCCES VAN DE LANDGOEDFEESTEN

De alom geroemde Landgoedfeesten zijn terug van weggeweest. (2015 en 2016 hadden we uitverkocht Landhuis op de Landgoed Groenendaal Heemstede, Chateau Marquette (Heemskerk), Waterland (Velsen-Zuid) en Orangerie Elswout (Overveen)).  In het seizoen oktober 2017 tot april 2018 organiseren we elke maand een bruisend dansfeest op een landgoed (in maart dus twee).

Tip: De voorverkoop tickets voor dit unieke feest zijn slechts €14,50 en 18,00 aan de poort. Tip: Bestel op tijd je tickets en zegt het voort!!!

TICKET VERKOOP

Tickets á 14,50 (ex fee) zijn alleen online en via Whatsapp verkrijgbaar.   Je kan ook een groepsticket kopen voor 4, 8 of 12 personen (bij 5 bestel je 4+1). Deurprijs is 18,00.

 Enthousiast geworden? Deel deze pagina svp op social media (zie onder)!!


 

ADRES & ROUTE & OPENINGSTIJDEN

Parkeren voor fiets en auto uitsluitend op het parkeerterrein aan de Marquettelaan 34. ROUTEPLANNER: type in Marquettelaan 34, 1968 JT Heemskerk. In de bocht op de Marquettelaan rij je tussen de poort zuilen. Daar 300m doorrijden en rechts het parkeerterrein op (gratis + svp auto goed aansluiten). Zie Google Maps 

Openingstijden: 20:30 – 1:00 uur

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events bel 06 1489 0903 of chat live via Whatsapp:  (klik hiervoor op de groene button on deze website en vermeld de datum + locatie feest)

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Die naam was ontleend aan Station Haarlem waar we van 2005 tot 2009 gefeest hebben in de monumentale wachtkamers op perron 3a. Vanaf najaar 2017 is er maandelijks een bruisend dansfeest op een exclusief landgoed (Het Oude Slot Heemstede, Orangerie Elswout te Overveen, Chateau Marquette te Heemsker en Landhuis Waterland te Velsen-Zuid).  De LetzParty Landgoedfeesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: het adres voor team building uitjes, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooist plekken. 

 

Let op: Tickets voor 28 juli zijn alleen online te koop (geen deurverkoop). dd 22 juli zijn er toch 30 verkrijgbaar. Sluiten