Page is also in: Engels

Hoe gaat het ermee? Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar. Hoe was jouw jaarwisseling. We hadden een topfeest bij Paviljoen Loef met DJ Joost. En even na 0:00 uur bovenop heuvel het Schoteroog (circa +30 NAP) hadden wij een prachtig op al het vuurwerk boven Haarlem.

Volgende feest: Let’s Party op zaterdag 19 januari bij het chique Duinpaviljoen De Uitkijk in Bloemendaal (gratis parkeren, tickets in voorverkoop 15,-).

19 januari vieren wij ook het 14 jarig bestaan (nu ‘Letz Party’ tot 1-1-2017 Swingsteesjun). We doen dit met een spetterend dansfeest op deze toplocatie op het Kopje van Bloemendaal. De 19e wederom met 2 dj – area’s. Dus een zaal met disco classics en een zaal de beste upbeat  classics.

Tip: hapje vooraf in het restaurant.

Op www.letzparty.nl zie je de data van alle andere feesten.


WAT IS LETZ PARTY?

LETZ PARTY is een ongedwongen, stijlvolle avond uit voor de friendly 30+ 40+ 50+.
Het is dansen, chillen, leuke mensen ontmoeten en gezelligheid op unieke mooie locaties.
Feesten zijn voornamelijk ik de regio Kennemerland.

Letz Party is sóms in 1 area (brede mix van disco & upbeat classics) en váák zijn er twee party area’s. Als er twee area’s zijn, is er één area met swingende disco classics mix & en één area met een flow van upbeat classics hits (dance, house, uptempo beats).

Bij Letz Party respecteren we elkaar in ons (feestelijke) doen en laten. We zijn geen exclusieve single avond maar veel singles ontmoeten elkaar wel en spreken met elkaar af als start van een feestavond. Alleengaanden spreken vaak en-group af via online community’s. Natuurlijk zijn er ook veel stellen om gezellig te dansen en te ontmoeten bij Letz Party.

Letz Party It’s your great night out – enjoy!!


FOTO’S LETZ PARTY @ CHATEAU MARQUETTE

Bekijk de prachtige feestfoto’s van zaterdag 22 december door fotografe Saskia Lenaertz en van vele ander Letz Party feesten. Bekijk ze op Facebook of Letz Party.


BESTEL DE TICKETS


LETZ PARTY AGENDA

  • Regio Haarlem: 17 maart   – Twee party area’s – wordt later bekend gemaakt.
  • Hoofddorp:  30 maart –  Event Center Fokker – Twee party area’s
  • Overveen: 6 april – Orangerie Elswout – Twee party area’s (1 area is met de feestband ‘Sitting on a Duck’ afgewisseld door een dj)
  • Haarlem Centrum: 27 april Hotel De Raeckse  – 3 generaties Koningsfeest op het terras (bij regen binnen)
  • Haarlem Schalkwijk: 18 & 19 mei Letz Party Festival bij Bavo Beach aan het Spaarne in Haarlem. Er zijn o.a. party dj’s (3 generaties dansfeest), food trucks en ’s middags is er een recreatief volleybal toernooi (straat volleybal style). (meer info volgt)
meer feesten volgen

DROGEN EN BEWAREN!!

Wat nou? Waar gaat dit over? Humm, Zegt jou niets natuurlijk maar goede kans dat de knoflook, de uien en de aardappelen die je eet; dat de bloemen die je soms in de vaas hebt (en die in een vorig jaar alleen maar een tulpenbol was), of het zaad wat tot groenten groeit. Dat al dat is gedroogd en bewaard is bij een kweker/boer waarvan de apparatuur geleverd is door …. Agratechniek uit Anna Paulowna. Ze verkopen wereldwijd, op alle continenten. én …… het bedrijf wilde na vele jaren een update van haar website.

We zijn trots dat we eerdaags de agratechniek.com website gaan opleveren. Website is nu nog te zien op één van hun domeinen: dryinginstallations.com. Zo gezegd zogedaan zou je zeggen maar het was redelijk complex

 –6 talen synchroon vertaald, 600+ pagina’s, vele pdf’s-gelinked en een paar honderd afbeeldingen-

De event partner van Letz Party: Responsivewebsite.biz heeft de klus geklaard. TROTS. Ken jij een bedrijf / organisatie die aan een nieuwe website toe? Tip ons door deze email te beantwoorden. De ‘verkenning’ is vrijblijvend en we respecteren je privacy.


Tot swings,

William Appelman
0614890903