Page is also in: Engels

Landgoedfeest @ Duinpaviljoen DE UITKIJK – BLOEMENDAAL

 

BESTEL – TICKETS – ORDER

Het is al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland: Duinpaviljoen De Uitkijk. De toplocatie ligt naast openluchttheater Caprera en het beroemde ‘Kopje van Bloemendaal’, 43m boven NAP. Je kijkt er uit over de Kennemerduinen en ver ‘in de verte’ zie je net een stukje Noordzee. Welkom op deze bijzondere feestlocatie.

 

“Are you ready to party in deze prachtige ambiance!!!”

 

Het eerste feest bij Duinpaviljoen De Uitkijk op 19 jan 2019 was een groot succes. DJ XLR draaide vette beats in de de upbeat area. En in de area van DJ Robbie (disco classics). Smaakt naar meer. Bekijk hier de foto’s van het feest van 19 januari 2019?

 

TWEE FEESTZALEN – FEEST DER HERKENNING

Zaterdag 9 november 2019:  twee party areas en een slow-go area. In de Grote zaal draait dj Caspar een mix van swingende Upbeat hits;  de Classics van de Dance, House en  remixes van oude disco

In de duinzaal hoor je een swingende mix van Disco Classics uit voornamelijk de 70ies, 80ies en  90ies. DJ William (Party Inside) en een tweede dj (wordt later bekend gemaakt) draaien hier de ster.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

In loungeruimte bij de openhaard ben je even weg van de drukte en de muziek en kan je rustig bijpraten.

 

TICKET VERKOOP

Earlybird tickets 15,00 (zolang de voorraad strekt. Regulier 17,50. Deurprijs is 20,00.

Adres: Hoge Duin en Daalseweg 6, 2061 AG Bloemendaal

 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events. Mobiel:  06 14890903.

 

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: Teambuilding, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooiste plekken.