Zaterdag 31 december2016 is er een bruisend Disco & Dance Oud- en Nieuwfeest in het nieuwe Event Center Haarlem aan het Reinaldapad 10. Ga dansend en fijn genietend het nieuwe jaar in op deze nieuwe hotspot in Haarlem Oost. Aanvang is 20:30 uur, einde 03.00 uur.

LINE UP In de disco area draait DJ Wally de Luxe een swingende mix van 70s, 80s en 90s disco classics.DJ Miss Behave draait vette dance beats van 90s, 00s en now in de Dance area.Toegang is inclusief lekkere oliebollen en hartige snacks. Je krijgt ook een glas bubbels op het moment suprême op het nieuwe jaar. Dress code op deze speciale avond is &mooi &feestelijk &danceable.

LOCATIE Event Center Haarlem ligt midden in het Reinalda Park in Haarlem Oost. Het is goed bereikbaar per auto. Het parkeren is gratis. De openingstijden zijn van 20:30 tot 3:00 uur. Tip: Zorg dat je voor 23:00 uur binnen bent.

TICKETS

* Online: www.swingsteesjun.nl en www.letzparty.nl

.* Voorverkoopadressen:

* BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, ​Zomerzorgerlaan 26.

* HAARLEM Oost: Reinalda Tennispark Café, Reinaldapad 10,

* HAARLEM Centrum: Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 &

* HAARLEM Noord: Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15.

* HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95.

* HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18.

* ZANDVOORT: Bibi For Shoes, Kerkstraat 1.

LETZ PARTY Vanaf 1-1-2017 is Letz Party de nieuwe naam van Swingsteesjun. We organiseren dan elke 1e zaterdag van de maand een dubbel feest (DISCO area en DANCE area)  in het Haarlem Event Center. Toplocatie gelegen in een park in één van de mooiste steden van Nederland.

LETZ MIX met SPOTIFY Nieuw: Om 20:30u beginnen we met een uurtje Mixen met Spotify accounts. Ook jij kan meedoen? Maak een mooie lijst en mail deze, inclusief je naam, telefoonnummer en feestdatum, naar: william@letzparty.nl. Neem je vrienden mee en geniet!!