Page is also in: Engels

Chateau Marquette

BESTEL – TICKETS – ORDER Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase van rust. Een  13e-eeuwse kasteel zoals in een sprookje: de lange oprijlaan, de slotgracht, de poort en binnen de eeuwenoude monumentale grandeur. Landgoed Marquette, een rijksmonument van binnen en van buiten, is een prachtige setting voor een uniek bruisend dansfeest.

Op zaterdag 22 december 2018 nodigen we je uit voor ons vierde Disco & Upbeat Landgoedfeest op het Chateau. 

FEEST DER HERKENNING

Let’s Party is het feest der herkenning voor 30-ers, 40-ers en 50-ers. Het is een feest voor iedereen, dus zowel groepen, stellen en singles / alleengaanden. Op prachtige locaties nemen we je mee in én een disco & classics area én een upbeat party area. In de Disco classics zaal neemt de dj je mee op de disco train van de jaren ’70, ’80 en ’90, zeroos en nowIn de andere zaal, de upbeat area, hoor je de classics hits van dance, house, latin & tribal.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met de DJ in de feestzaal. In de loungeruimte, weg van de drukte en de muziek, kan je rustig bijpraten en even bijkomen.”

Wij garanderen je dat je bij dit dansfeest de beste en lekkerste hits van toen en nu hoort. Ga gerust stil zitten en bijkomen in één van de lounge area’s maar in een feestzalen gaat dat echt niet lukken.

DINER

Geniet vooraf van een exclusief drie gangen diner. Je kan kiezen uit vis, vlees of vegetarisch.

TICKETVERKOOP en DINER

Tickets early bird 15,00. Regulier 17,50.  Deurprijs is 22,00.

Het LetzParty drie gangen menu is € 35,95 (keuze tussen vlees, vegetarisch en vis). Het diner kan je beginnen vanaf 18.00 uur  tot uiterlijk 20.00 uur.

 Enthousiast geworden? Deel deze pagina svp op social media (zie onder)!!

 

ADRES & ROUTE & OPENINGSTIJDEN

Chateau Marquette ligt nog geen 25 minuten van Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Parkeren voor fiets en auto uitsluitend op het parkeerterrein aan de Marquettelaan 34. ROUTEPLANNER: type in Marquettelaan 34, 1968 JT Heemskerk. In de bocht op de Marquettelaan rij je tussen de poort zuilen. Daar 300m doorrijden en rechts het parkeerterrein op (gratis + svp auto goed aansluiten). Zie Google Maps 

Openingstijden: 21:00 – 2:00 uur

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events bel 06 1489 0903

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Die naam was ontleend aan Station Haarlem waar we van 2005 tot 2009 gefeest hebben in de monumentale Wachtkamers op Perron 3a.  De LetzParty Landgoedfeesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: het adres voor team building uitjes, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooist plekken.