Page is also in: en

Landgoedfeest @ Duinpaviljoen DE UITKIJK – BLOEMENDAAL

 

BESTEL – TICKETS – ORDER

Het is al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland: Duinpaviljoen De Uitkijk. De toplocatie ligt naast openluchttheater Caprera en het beroemde ‘Kopje van Bloemendaal’, 43m boven NAP. Je kijkt er uit over de Kennemerduinen en ver ‘in de verte’ zie je net een stukje Noordzee. Welkom op deze bijzondere feestlocatie.

 

“Are you ready to party in deze prachtige ambiance!!!”

 

De nieuwe eigenaren van Duinpaviljoen De Uitkijk en Appelman Events heten u van harte welkom op het Disco & Upbeat feest van “Letz Party” op 19 januari 2019. Vooraf serveert restaurant De Uitkijk een ‘Letz Party menu’. Reserveren hiervan volgt binnenkort.

 

TWEE FEESTZALEN – FEEST DER HERKENNING

Zaterdag 19 januari 2019 – twee party areas – lounge ruimte met openhaard. In de Grote zaal draait DJ William (Party Inside) een swingende mix van Disco Classics van de 70ies, 80ies, 90ies, 00ies & zeroos. En je hoort wat swingende Latin & rock & pop.

In de Duinzaal draait DJ XLR een mix van Upbeat / Eclectic hits; een up tempo mix van dance, house, (upbeat) latin, swingende tribal. DJ XLR speelt ook live percussie (grote Afrikaanse trommels).

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

In loungeruimte bij de openhaard ben je even weg van de drukte en de muziek en kan je rustig bijpraten.

 

TICKET VERKOOP

Tickets á 14,50 (ex fee) zijn hier verkrijgbaar. Deurprijs is 17,50.

Adres: Hoge Duin en Daalseweg 6, 2061 AG Bloemendaal

 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events. Mobiel:  06 14890903.

 

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: Teambuilding, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooiste plekken.