Heb je interesse maar wil je wat meer informatie over de Expeditie Robinson bel: 06 1489 0903
Aanmelden voor de Expeditie Robinson door je plaats veilig te stellen via deze ticketlink

Zonovergoten stranden, kokosnoten en palmbomen. Maar ook overleven op verlaten eilanden en de strijd aangaan met mede-eilandbewoners. Welkom bij de Expeditie Robinson ‘Survival’ van www.AppelmanEvents.nl, van het welbekende TV-programma van de strijd der Titanen. Maar ook afzien en ontberingen (met een knipoog want dit programma is voor iedereen heel goed te doen).

SAMEN-IN-TEAM UITJE

Op dit open inschrijf event voor de friendly 30up, 40up en 50up doe je (meest) op het strand voor De Haven van Zandvoort afwisselende Expeditie Robinson opdrachten in een team van 5 tot 8 personen. Als team ga je een ongedwongen strijd tegen andere teams.  (Wij maken een evenwichtige teamindeling naar M/V en leeftijd).

Bij de Expeditie programma kan iedereen zijn talenten laten zien want er zijn doe- opdrachten én denk- opdrachten; Maar ook zijn er bijvoorbeeld opdrachten waar even tactisch gehandeld moet worden óf waarbij wat durf en adequate actie gevraagd is. Met andere woorden, deelnemen en lekker jezelf zijn (dat gaat hier vanzelf).

             DAAROM ONS MOTTO IS: ‘VICTORY FOR ALL’

Een super leuke middag, nieuwe mensen ontmoeten, het goede van jezelf laten zien en de tijd van je leven. Doe jij mee?

Het is een middag vol actie en uitdagingen waar nog lang over nagepraat zal worden. Dat kan ook met foto’s en filmpjes want tijdens de expeditie maken we – net als bij de Expeditie Robinson op t.v. – foto’s en filmpjes. Deze worden je naderhand online ter beschikking gesteld.

DEELNAME

Als deelnemer schrijf je je in. Je kan ook vrienden en vriendinnen uitnodigen om mee te doen. In team ga je een strijd aan tegen andere teams met  unieke doe- en denk opdrachten.

Het programma zit vol met teambuilding, er is heel veel actie en vooral veel plezier. Je werkt met veelal authentieke materialen zoals bamboe, kisten, touw etc.

KOSTEN

De kosten voor dit programma zijn 20,- per persoon, dit is inclusief 1 consumptie.

Na aanmelden en betaling op www.letzparty.nl krijg je van ons instructies (oa route, kleding etc).


EXPEDITIE ROBINSON TIJDSCHEMA

14.00 uur Hartelijk welkom (eventueel met consumptie*), gelegenheid tot omkleden

14.30 uur Start van Expeditie Robinson

15.30 uur Korte pauze

15.45 uur Vervolg van de Expeditie 

17.15 uur Einde Expeditie Robinson, drankje in  strandpaviljoen

17.30 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

rond 18.00 uur Diner met De Haven van Zandvoort

 

’s avonds kan je je aansluiten bij Letz Party:

19.30 uur Strandfeest van Letz Party (tickets voor dit feest kunnen online op www.letzparty.nl gekocht worden of op de middag bij organisator van beide events: William Appelman).

APPELMAN EVENTS

Appelman Events heeft een super leuke Expeditie Robinson variant ontwikkeld voor op het Zandvoortse strand. Dit uitje is bij uitstek een ideale manier om ongedwongen nieuwe mensen van jouw leeftijd te ontmoeten.

www.appelmanevents.nl