Page is also in: en

Feest op de mooiste locaties

BESTEL – TICKETS – ORDER

Landgoed Elswout in Overveen, gemeente Bloemendaal, was in de 17e en 18e eeuw een geliefde buitenplaats voor Amsterdamse kooplieden. Zelfs ons Vader des Vaderland, Wilhelmus van Oranje, kwam er langs.

 

“Are you ready to party in deze prachtige ambiance!!!”

 

Orangerie Elswout en Appelman Events heten u van harte welkom op het Disco & Upbeat feest van “Letz Party” op 20 oktober 2018.  

 

TWEE FEESTZALEN – FEEST DER HERKENNING

20 oktober 2018 is feesten we in twee zalen: Disco Classics zaal met DJ William (Party Inside). In de andere zaal draait dj XLR een mix van Upbeat / Eclectic hits.

* DJ William (Party Inside) draait een swingende mix van de beste Disco Classics uit de 70s, 80s, 90s, 00s & 10s en je hoort wat swingende Latin & rock & pop

* DJ XLR draait een upbeat / eclectic hits (van alles en nog wat met accent op house, (upbeat) latin, swingende tribal & live percussie optreden.

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

In beide loungeruimte ben je even weg van de drukte en de muziek en kan je rustig bijpraten en bijkomen.  Onze garantie: op dit feest ben je verzekerd van de beste en lekkerste hits van toen en nu. In de feestzaal zal stil zitten echt niet lukken. De alom geroemde  Lets Party Landgoedfeesten (voorheen Swingsteesjun) zijn terug van weggeweest.  Tip: De tickets zijn slechts €14,50. We verwachten uitverkocht landhuis. Bestel dus op tijd je tickets.

 

TICKET VERKOOP

Tickets á 14,50 (ex fee) zijn hier verkrijgbaar. Deurprijs is 17,50.

 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events. Mobiel / Whats app: 06 14890903.

 

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: Teambuilding, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooiste plekken.