Page is also in: Engels

Feest op de mooiste locaties

BESTEL – TICKETS – ORDER

Fokker Hoofddorp

FOTO ALBUM

Gelegen op het voormalige landgoed “Onze Lust” staat de uit 1901 daterende boerderij.

Tegenwoordig is het een schitterende moderne evenementenlocatie in het midden van Hoofddorp.

Orangerie Elswout

FOTO ALBUM

Landgoed Elswout gelegen in Overveen, gemeente Bloemendaal, was in de 17e en 18e eeuw een geliefde buitenplaats voor Amsterdamse kooplieden. Zelfs ons Vader des Vaderland, Wilhelmus van Oranje, kwam er langs. 

Raecks Haarlem

Op de hoek van de Raaks en Zijlvest, op slechts een steenworp afstand van Het Patronaat, De Jopenkerk en Pathé Haarlem staat Hotel, Café, Wijnbar en Zaal De Raecks. Sinds voorjaar 2017 exploiteert Elout Stevens deze prachtige opgeknapte locatie. Hotel Raecks staat op de plek waar in de middeleeuwen de westelijke toegangspoort stond van de vesting Haarlem.

De Haven van Zandvoort

FOTO ALBUM

Als je op de Boulevard Paulusloot staat, tussen het (centrum) strand en het Holland Casino van Zandvoort, zie je jaarrond strandpaviljoen De Haven van Zandvoort aan de strandrand beneden je liggen. ‘De Haven’ is een stoer en stijlvol ingericht paviljoen, en wat ons betreft de mooiste van Zandvoort. In de keuken wordt ambachtelijk bereid eten gemaakt – heerlijk. En er is een goede dansvloer. Dit wordt alweer het vijfde jaar dat we hier uit ons dak gaan.

BAZ Zandvoort

In 2005 werd op deze prachtige plek het strandpaviljoen Bruxelles aan Zee gebouwd. De drie eigenaren hebben er een fantastisch bedrijf van gemaakt. Sinds 1 januari jl. hebben zij het stokje van deze mooie locatie overgedragen aan Bas van Velzen. Vanuit de naamgeschiedenis van de locatie en de combinatie met zijn voornaam was daar strandpaviljoen BAZ. Bas is vijf jaar eigenaar geweest van een restaurant in de Vijfhoek in Haarlem en klaar voor een nieuwe uitdaging..

De Uitkijk – Bloemendaal

FOTO ALBUM

Het is al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland: Duinpaviljoen De Uitkijk. De toplocatie ligt naast openluchttheater Caprera en het beroemde ‘Kopje van Bloemendaal’, 43m boven NAP. Je kijkt er uit over de Kennemerduinen en ver ‘in de verte’ zie je net een stukje Noordzee. Welkom op deze bijzondere feestlocatie.

Voorbije feesten

Chateau Marquette

FOTO ALBUM

Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase van rust. Een  13e-eeuwse kasteel zoals in een sprookje: de lange oprijlaan, de slotgracht, de poort en binnen de eeuwenoude monumentale grandeur. Landgoed Marquette, een rijksmonument van binnen en van buiten, is een prachtige setting voor een uniek bruisend dansfeest.

Paviljoen Loef Haarlem

In het recreatiegebied Schoteroog aan de oever van ‘De Mooie Nel’ ligt Paviljoen Loef. Het is een knusse locatie waar je feestelijk het oude jaar kunt afsluiten én het nieuwe jaar ingaan. Vanaf de heuvel op Schoteroog heb je om middernacht een prachtig uitzicht op al het vuurwerk van de stad Haarlem.

Station Haarlem

FOTO ALBUM

MAF Event Center, de exploitant van de Wachtkamer en Letz Party / Appelman Events zetten de samenwerking voort. Nieuwe datum voor een feest is er nog niet maar wordt, als die er is,  circa zes tot vier weken van te voren bekend gemaakt.Wil je graag op het station dansen, dan is het slim om je op te geven voor de Letz Party nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent en een ticket kan kopen.

Oude Slot Heemstede

FOTO ALBUM

Slot Heemstede is de site van het oude kasteel van Heemstede. De woning is gelegen op de site van het voormalige kasteel ‘Heerlijkheid Heemstede’, of ‘Huis te Heemstede’, op een strategische positie aan de monding van de rivier de Spaarne aan het Haarlemmeer

Landgoed Waterland

Slot Heemstede is de site van het oude kasteel van Heemstede. De woning is gelegen op de site van het voormalige kasteel ‘Heerlijkheid Heemstede’, of ‘Huis te Heemstede’, op een strategische positie aan de monding van de rivier de Spaarne aan het Haarlemmeer