Chateau Marquette was super leuk. DJ XLR in draaide een swingende Dance mix en ondergetekende, alias DJ William (Party Inside) trad voor de allereerste keer op zijn eigen feest op met een disco classics mix van 70s 80s & 90s. Daar werd de hele avond gretig op gedanst. Ik ben super trots en voel me een ander mens.

In deze e-mail en op deze internetlink zie je foto’s van het feest bij Marquette en van Koningsfeesten van voorgaande jaren.

nb: wij hebben de woorden met 30 en up, 40 en up en 50 en up van onze Facebook pagina’s en www.letzparty.nl verwijderd. Als je het hier en daar nog ziet, tip me svp. Komende dagen gaan we onze flyers allemaal aanpassen. Gezellig!!!

26 APRIL @ 

DJ Joost draait de classics van Upbeat / Dance (grote zaal).
DJ William (Party Inside) draait disco classics in de nieuw gebouwde feestzaal.

Lees meer

Tickets 

Tickets bestellen via de Whatsapp-button op onze website. (1 euro + fee)

Handig nu ik zelf websites bouw/laat bouwen: de website Appelman Events heeft mij collega Adrian afgelopen week verbouwd.  Bel me als je een (nieuwe) website nodig hebt. Ik doe de volledige intake, zorg voor hosting, adviseer in online marketing. Adrian & co bouwen hem.
check: Responsive Website.biz of bel me op onderstaande nummer

(nb: Bel me als je zelf een team-uitje moet gaan organiseren en er succes mee wil hebben)

Tot Swings,

William Appelman
06 1489 0903

Foto's 26 augustus