Page is also in: Engels

Chateau Marquette heeft sinds juli 2018 een nieuwe eigenaar. De eigenaar komt uit Haarlem dus toen we dit najaar weer aanklopten waar ze verheugd. “Je stond op ons lijstje om te bellen”. Kijk dat horen we graag. Sinds jaar en dag zijn wij de enige die publieke dansfeesten mag (en kan) organiseren op het landgoed. 22 december is ons vijfde dansfeest op deze locatie. We gebruiken de hele beneden verdieping. Ons advies: kom op tijd, kijk je ogen uit (vanwege historisch monumentaal schoon) en dance the night away!!! 

  • tip2: Reserveer een hotelkamer @ Hotel Marquette 
  • Voor gasten die na het feest zouden willen overnachten biedt Chateau Marquette een hotelkamer aan voor € 67,50 per kamer per nacht, exclusief ontbijt á € 12,50 per persoon en exclusief tax á € 1,00 per persoon per nacht. Dit is een “non refundable rate” er zijn nog enkele hotelkamers beschikbaar, dus wacht niet te lang.

OUDE PARTY FOTO’S

Deze nieuwsbrief heeft weer verschillende foto’s van feesten van weleer. Dingetje is dat er nog een grote externe harddisk is met nog veel foto’s maar daar is het password van kwijt. Is er nog een techneut die daar raad mee weet of kennis van heeft?  Bekijk een aantal hier in deze nieuwsbrief.


LETZ PARTY @ AMSTERDAM CENTRUM

Gaat Letz Party feesten in Amsterdam? Vier keer per jaar? Dat is de vraag die nu ter tafel ligt. Centrum Amsterdam, een gerenommeerde toplocatie en ook met openbaar vervoer met de nachtbussen heel goed te bereiken vanuit de omliggende dorpen en steden. We hopen voor 21 december daarover duidelijkheid te hebben. Wie kent nog de feesten van Swingsteesjun @ Het Marnix? Dat was ook een mooie locatie (Swingsteesjun is de vorige naam van Letz Party.

 

AGENDA

 

meer feesten volgen


BESTEL DE TICKETS
 

 

Ben jij of is het bedrijf / de organisatie waar je werkt toe aan een nieuwe website? Bel 0614890903 of mail me.
 


 

LETZ PARTY DEEJEES

 

Boek de dj’s en apparatuur van Letz Party voor een bedrijfsfeest, 50 of 60 jarig verjaardagsfeest, bruiloft etc etc. We ‘know how to party’, hebben eigen geluid- en lichtapparatuur. Wij kennen heel veel mooie locaties in de noordelijke Randstad. En we adviseren je graag om succes te hebben met je feest.

Interesse: bel 0614890903 of reply deze email

 

Prijzen vanaf 200,-


FEEST FOTO’S & VIDEO’S