17 februari @ Oude Slot Heemstede

We hadden de 20e januari weer een topfeest @ Orangerie Elswout. Volgend feest is bij Het Oude Slot in Heemstede. Deejay is DJ D-Lite (Christa de Vries) co-starring is dj William (je weet wel ….. ).
Samen draaien ze een mix upbeat & classics. Helemaal leuk!

DJ William (party inside)

Niet dj Will.i.am maar gewoon dj William. Hij (ondergetekende) is los, d.w.z. na een jaar intensief oefenen en succesvolle optredens op besloten feesten, kom hij uit de kast. Hij wil voortaan DJ WILLIAM (party inside) genoemd worden. NB: Hij gaat er vanuit dat je daar alle begrip voor hebt!!

DUS DAN HET VOLGENDE:
Binnenkort jarig of personeelsfeestje? Pak nu je kans, de eerste 10 boekers betalen slechts €250,- voor een avondvullend dansfeest. Compleet met geluid en lichtinstallatie. Krijg je er ook nog gratis party advies bij.
Contact: via de Whatsapp button op deze website of het contactformulier.

CHATEAU MARQUETTE – STRANDFEESTEN

We hebben veel nieuwe feesten online. Blok ze in je agenda.

Helaas vanwege een last minute trouwerij-boeking kan het Koningsfeest op 26 april bij Elswout dit jaar niet plaatsvinden. We zijn nu bezig om in de middag op 27 april een Letz Party feest te organiseren in het Centrum van Haarlem. Wordt vervolgd. Werp een ogen-blik op de website

Tickets Bestellen

Tickets bestellen gaat vandaag de dag nog makkelijker: via de Whatsapp-button op onze website.
nb:  Deze dienst is niet beschikbaar op de dag van het event!!!

(Nieuwe) Website nodig??

Altijd al een website gewild. (Of wil je er graag een paar bij). Maar zie je op tegen de kosten of het gedoe. Wij bouwen mooie websites met óf zonder alle toeters en bellen, zoals een webshop. We ondersteunen het desgewenst met social media pakken, nieuwsbrief systeem en een effectieve online bedrijfsorganisatie (o.a. Gsuite). Vraag naar de mogelijkheden: 06 1489 0903.

Tot Swings,
William Appelman
06 1489 0903