Page is also in: en

Landgoedfeest @ Duinpaviljoen DE UITKIJK – BLOEMENDAAL

 

BESTEL – TICKETS – ORDER

Het is al ruim 60 jaar een begrip in Kennemerland: Duinpaviljoen De Uitkijk. De toplocatie ligt naast openluchttheater Caprera en het beroemde ‘Kopje van Bloemendaal’, 43m boven NAP. Je kijkt er uit over de Kennemerduinen en ver ‘in de verte’ zie je net een stukje Noordzee. Welkom op deze bijzondere feestlocatie.

 

“Are you ready to party in deze prachtige ambiance!!!”

 

Het eerste feest bij Duinpaviljoen De Uitkijk op 19 jan 2019 was een groot succes. DJ XLR draaide vette beats in de de upbeat area. En in de area van DJ Robbie (disco classics). Smaakt naar meer. Heb je de foto’s al gezien?  Op www.letzparty.nl zie je de data van alle andere feesten.

 

TWEE FEESTZALEN – FEEST DER HERKENNING

Zaterdag 16 maart 2019:  twee party areas, lounge. In de Grote zaal draait net als 19 januari dj XLR een mix van Upbeat Funky Soul / Latin / Dance Classics / House. DJ XLR speelt ook live percussie (grote Afrikaanse trommels).

In de duinzaal hoor je een swingende mix van Disco Classics van de 70ies, 80ies, 90ies, 00ies & zeroos van dj Robbie en dj William (Party Inside).

“Bij LetzParty is de sfeer altijd relaxed en ongedwongen. Terwijl je geniet van de unieke ambiance, ga je ‘helemaal los’ met gelijkgestemden op de hits van toen en nu.

In loungeruimte bij de openhaard ben je even weg van de drukte en de muziek en kan je rustig bijpraten.

 

TICKET VERKOOP

Earlybird tickets 12,50. Regulier 15,00. Deurprijs is 17,50.

Adres: Hoge Duin en Daalseweg 6, 2061 AG Bloemendaal

 

INFORMATIE & CONTACT

William Appelman van Appelman Events. Mobiel:  06 14890903.

 

OVER LETZPARTY.NL

Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Swingende succesvolle feesten sinds 2005.  De feesten worden georganiseerd door www.appelmanevents.nl: Teambuilding, feestorganisatie en verhuur voor de leukste feesten op de mooiste plekken.